Erklæring om personvern

Vi i Multicad AS er opptatt av å beskytte dine personlige data. I denne erklæringen beskriver vi hvordan vi samler informasjon gjennom våre nettsider.

1. Informasjonen vi samler inn

1.1. Personlig informasjon

Du kan gjerne besøke nettsiden vår uten å oppgi noen informasjon om deg selv. Dersom du ønsker å benytte deg av tjenestene eller tilbudene vi tilbyr på nettsiden vår bruker vi skjemaer for å samle informasjon slik at vi kan sende deg det du ønsker og tilpasse den videre kommunikasjonen. Vi samler den informasjonen du selv oppgir i skjemaet. Du må også aktivt oppgi samtykke for at vi skal kunne sende deg mer informasjon, så du vil ikke bli kontaktet uten at vi får din tillatelse.

1.2. Cookies (Brukerforum)

Dette er informasjon om maskinen din som IP-adresse, geografisk område, hvilken nettleser som er brukt, hvilken kilde besøket kom fra (organisk søk, direkte trafikk etc.), hvor lenge du
har vært på siden og hvilke sider du var innom. Denne informasjon samles inn gjennom bruk av cookies.

2. Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn

Vi bruker bare informasjonen i henhold til vår “Erklæring om personvern” som du kan lese her. Informasjonen vi samler vil aldri bli solgt eller gitt videre til tredjeparter.

2.1. Formål med lagring

Formålet med innsamlingen kan være:
a) å forbedre opplevelsen din når du bruker nettsiden vår. (Brukerforum)
b) å tilpasse kommunikasjonen vi sender deg på e-post etter at du har fylt ut et skjema på nettsiden vår.
c) sende deg tilbud knyttet til det du har vist interesse for hos oss.

2.2. Hvor lenge oppbevarer vi informasjon om deg?

Informasjonen forblir lagret i vår database til kundeforholdet opphører, eller du ber oss om å slette informasjonen din. (legg evt ut lenke til dokument for sletting av informasjon)

3. Samtykke

Vi kontakter ingen uten at de aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon. Et slikt samtykke ber vi om i skjemaene vi bruker dersom du ønsker å motta tilbud eller nyhetsbrev fra oss. Dette samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake, enten på denne siden eller ved å kontakte support(at)multicad.no.

4. Retten til innsyn, sletting og klage

Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller sletting av all informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke. Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene (legg evt. ut lenke til skjema/område om sletting) eller kontakte support(at)multicad.no

Datatilsynets jobb er å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til:
Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO.