Manualer

Noen ganger kan det være en fordel å kunne ha en manual å bla i, enten elektronisk eller på papir. Vi har nå to manualer for MultiCAD, Grunnkursmanual og Videregåendemanual, hver på ca. 150 sider. Begge manualene har også hver sitt oppgavehefte på ca. 10-20 oppgaver. Manualene kan lastes ned gratis. Se lenker under.

MultiCAD Grunnkursmanual:

MultiCAD Grunnkursmanual inneholder forklaring til de grunnleggende funksjonene som trengs for å kunne tegne for eksempel et hus. Manualen inneholder også forklaring til trappegenerator, snitt-funksjon, utskrift samt et trinn-for-trinn eksempel på å tegne et hus.

Last ned Grunnkursmanual her.

MultiCAD Videregåendemanual:

Videregåendemanual inneholder resten av funksjonene i MultiCAD som ikke er beskrevet i MultiCAD Grunnkursmanual. I tillegg inneholder Videregåendemanualen en komplett beskrivelse av hvordan objekter lages fra grunnen av. Manualen forklarer også hvordan fotorealistiske bilder genereres og hvordan databaser redigeres. MultiCAD Videregåendemanual krever grunnleggende kunnskaper i MultiCAD og litt ståpå-vilje 😉

Last ned Videregåendemanual her.

Oppgavehefte til Grunnkursmanual:

Oppgavehefte til Grunnkursmanualen inneholder ca. 10 småprosjekter med forskjellige vanskelighetsgrader og varierende grad mengde forklaringer. Enkelte av oppgavene er forklart trinn for trinn, mens andre inneholder realistiske oppgaver sett i forhold til mengden informasjon som blir oppgitt ved start. Anbefales sterkt som kompendium for elever/studenter.

Last ned oppgavehefte her.