Databasen

MultiCADs database inneholder alt du trenger for å tegne en bolig, en hytte, et leilighetskompleks eller en redskapsbod. Databasen inneholder mer enn 3000 objekter, og oppdateres stadig vekk. Skulle du allikevel mangle ett objekt, kan du bare ta kontakt, så fikser vi det for deg. Et objekt kan for eksempel være skifertakstein, vannstokk, yttervegg, vaskemaskin, såpedispenser, – ja kort sagt alt som finnes i den fysiske delen av verden.

MultiCADs database er kategorisert i logisk struktur slik at det er enkelt å finne frem til de objektene du trenger. Siden du alltid jobber med objekter, og ikke streker, rektangler og bokser, i MultiCAD, er det svært enkelt å tegne. Velg det objektet du ønsker, og plasser det ut i prosjektet; enkelt å greit, kun et par klikk. Objektene kan selvsagt speilvendes, roteres, og beskjæres alt etter som det trengs.

Siden alle objektene er utviklet og kvalitetssikret av personer fra byggebransjen, vet vi at vi har det du som tegner eller konstruktør har behov for. En vegg er for eksempel ikke en tom boks med en viss lengde og høyde, men inneholder alt fra kledning, sviller, stendere og isolasjon.

Er du en leverandør av byggevarer, møbler, etc, og ønsker dine produkter inn i databasen til MultiCAD, er vi åpne for det. Ta kontakt med oss så finner vi ut hvordan vi skal få til dette med dere.