Lisenssystem

Multicad har valgt en prispolitikk som vi tror tjener deg som kunde til det beste. Istedet for å ha høy engangsbetaling for et program, har vi istedet lav engangsbetaling og årlig vedlikeholdsavgift. Dette sikrer deg som kunde at du alltid har siste versjon tilgjengelig. I tillegg slipper du å betale store summer for en ny versjon av et program du allerede har betalt for.

Det er imidlertid litt forskjell mellom MultiCAD versjonene Full og Light samt MultiCAD Skole-versjon.

MultiCAD Full-versjon og Light-versjon
Prisen du betaler når du kjøper MultiCAD er inklusiv ett til tre års lisens. Når lisensen er i ferd med å gå ut, får du automatisk en ny faktura fra MultiCAD. Betales denne fakturaen, kan du bruke MultiCAD i ett år til.

MultiCAD Home-versjon
Prisen du betaler når du kjøper MultiCAD Home-versjon er inklusiv ett års lisens. Når lisensen er i ferd med å gå ut, får du automatisk en epost med spørsmål om du ønsker å kjøpe ett nytt års lisens med MultiCAD Home-versjon. Ønsker du dette, kjøper du en ny MultiCAD Home-versjon fra vår nettbutikk. Ønsker du ikke å fortsette med MultiCAD Home-versjon, ignorer du eposten. Det er altså ikke bindingstid ved MultiCAD Home-versjon.

MultiCAD Skole-versjon
MultiCAD Skole-versjon er kun beregnet for skoler. Denne versjonen har ingen engangsbetaling, men en årlig vedlikeholdsavgift på kr. 3400 eks mva. MultiCAD Skole-versjon kan ikke brukes kommersielt. Alle utskrifter har derfor skolens navn som vannmerke på alle utskrifter.

MultiCAD Student-versjon
MultiCAD Student-versjon kan kun benyttes av studenter. Denne versjonen verken engangsbetaling eller årlig vedlikeholdsavgift. Student-versjon kan ikke brukes kommersielt. Alle utskrifter har derfor et vannmerke på alle utskrifter.

Hvordan fungerer lisenssytemet til MultiCAD?
Når du bestiller MultiCAD via nettbutikken, får du en MultiCAD-versjon med det antall års lisens du bestilte. Når lisensen er i ferd med å gå ut får du mulighet til å forlenge lisensen med en ny periode. Etterat vedlikeholdet er betalt vil lisensen automatisk forlenges uten at du trenger å gjøre noe. MultiCADs lisens fungerer selv om pc er frakoblet internett (inntil 30 dager).